torsdag 11 februari 2016

Nu är förberedelserna inför vändagen i full gång. Vi binder, planterar och dekorerar så att det skall finnas nått för alla.
Röda rosor är ju en klassiker men för de som vill vara annorlunda finns en hel del andra buketter och krukväxter att välja mellan.

 
 
Kul är det med en dag som firar vänskapen så att man inte tar för givet alla de fina människor som man har runt sig. Något som ju tyvärr är lätt att göra ibland.
Vill man ge sin vän något som påminner om vänskapen året runt så kan man fylla i en av de fina böckerna från Glimra förlag. Hittar du på 100 saker som du uppskattar hos någon annan?


Och så har vi ju de alldeles underbar Maja lyktorna från Majas Cottage. 10 procent av intäkterna går till Barncancerfonden. År 2015 lyckades Majas Cottage samla in
1 100 000 kronor till Barncancerfonden. I år har man hittills samlat in 180 050 kronor och målet är att nå 1 300 000 kronor. Vill du läsa mer om Maja lyktorna kan du göra det här . Där kan du också kika på de andra lyktorna som vi snart kommer att få i lager.


Ha en riktigt skön vändag  alla och kom ihåg att ta hand om varandra!

//Fia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar