tisdag 27 september 2016

Mustiga höstfärger

Det är höst nu, ingen tvekan om saken. Visst är det härligt med alla vackra höstfärger i naturen just nu? Otroligt hur många olika nyanser av rött, gult och orange det finns. Det gäller att njuta nu medan ruska tiden är som vackrast.
 
Det är lite konstigt egentligen hur glad man blir inför varje årstid och de blommor och färger som de för med sig. Det återkommer ju varje år så kanske man borde bli van. Men så är det ju inte. Varje vår ojar och vojar man sig över alla tulpaner och krokusar, sen blir man lycklig av penséer som kommer. Så fortsätter det då hela sommaren med olika sorter och när hösten kommer igen så blir man glad av alla sprakade färger som finns. Och sen är det inte långt till julblommorna och alla röda, vita, silvriga och guldfärgade blommor. Så varje årstid och säsong har sin tjusning.
 

Man märker det tydligt även i blombilarna som levererar blommor åt oss att det nu finns massor av härliga snittblommor i mustiga höstfärger. Det är riktigt svårt att välja för man skulle vilja ta allihop. Som de här lysande röda gerbera till exempel, är de inte fantastiskt fina?

 
Ha nu en riktigt fin tisdag och ta hand om er!
/Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar